logo
СПА ХОТЕЛ ПАРАДАЙС
hotel-paradise

E на три етажа, с просторни – рецепция, ресторнт, лоби бар, коридори, стълбище, общи помещения на всеки етаж. В него можете да намерите:

  • СПА център /включващ сауна; парна баня; турска баня; релакс зона; вътрешен басейн 33◦, от който се излиза на външна площадка за слънчеви бани; различни видове масажи и терапии/
  • Конферентна зала с кашацитет 80 места
  • Охраняем паркинг
  • Ресторант със 100 места и открита тераса – 30 места
  • Панхорамна тераса – 25 места
  • Лоби бар с 20 места
  • Детски кът
  • Игрална зала /билярд, джаги, флипер, електронна игра/
  • Тенис на маса
  • Баскетболно игрище

Акцентите, върху които са насочени усилията ни са:

Уникалност – иновативна система за планиране на цялостна почивка;
Изживяване – пълна почивка, включваща не само легло и храна, а богат избор от спорт, развлечение и възстановителни процедури;
Разнообразие – продукти и услуги за всички възрастови групи;
Пълен релакс – необходимо е да се помисли за всеки детайл от почивката, за да могат гостите безпроблемно и истински да се забавляват и почиват;
Качество – Качество на предлаганата услуга да надминава очакванията на гостите на хотела.

СПА хотел Paradise**** РАЗПОЛАГА С РЕЗЕРВНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ С АГРЕГАТ!!!

Предимства на района

Цигов чарк е планински курорт намиращ се на югозападния бряг на язовир „Батак“, който е третият по големина язовир в България. Курорта е разположен в близост до Пазарджик и Велинград. По размери не е нещо грандиозно, но пък тишината и спокойствието са уникална възможност за всеки съвременен и забързан човек, решил да отдъхне сред природа.
Предимството на комплекса е, че предлага възможности за почивка по всяко време на годината. Тук почивката със семейство и деца ще е вълнуваща и незабравима, а за двойки повече от неповторимо изживяване, поради романтиката и цялата носеща се аура на местността. Многото хотели и вили в Цигов Чарк правят мястото предпочитано място за почивка.
За любителите на зимните спортове предлага две напълно оборудвани писти. Едната е до контра-стената на язовира, а другата е с дължина 1200 м. на пътя от Ракитово за Батак и има ски влек, ски гардероб, пластмасови шейни, чук-и-гек и ски учители. Цените са достъпни за всички желаещи да посетят това място. Около ски пистата има паркинг и места за хранене.
Почивка през летния сезон в Цигов Чарк дава възможност за риболов на почитателите на този спорт. Във водите на язовира се ловят риби като шаран, таранка, толстолоб, червеноперка и други. В него се практикуват спортове като кану каяк, предлагат се разходки с моторна лодка, яхта или рибарска лодка.