лого

ДОБРЕ ДОШЛИ

в Парадайс СПА Хотел!

 

 

Хотел-рай

Хотел Парадайс се намира в Парк Родопи и е разположен на 300 метра от главния път между градовете Ракитово и Батак. Сградата се състои от три масивни етажа, а английският двор е добре поддържан със зони за релакс. Хотелът целогодишно е на  разположение. Тук може да се насладите на четирите сезона.  Боровата гора, язовир “Батак” и красивата природа създават уникална атмосфера за отдих и почивка. 

Хотелът разполага с   рецепция, ресторант, лоби бар, външна тераса. Има ВИП студио  с джакузи, два апартамента, 2 студия и 36 двойни стаи.  Предлагат се още:

 – СПА център със сауна, парна баня, турска баня, релакс зона, вътрешен басейн, температура на водата от 31 -33◦, външна площадка за слънчеви бани, има спа процедури и масажи.

– Конферентна зала с капацитет 80 места

– Охраняем паркинг

– Ресторант със 100 места и открита тераса – 30 места

– Панорамна тераса – 25 места

– Лоби бар с 20 места

– Детски кът

– Игрална зала / билярд, джаги, флипер, електронна игра /

– Тенис на маса

– Баскетболно игрище

СПА хотел Paradise **** РАЗПОЛАГА С РЕЗЕРВНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ С АГРЕГАТ !!!

 

Акценти в обслужването на клиентите:

 – Качество  – качествените услуги са от голямо значение за екипа на Парадайс СПА Хотел

Уникалност – иновативна система за планиране на престоя и почивката на всеки гост   

Разнообразие – продукти и услуги за всички възрастови групи
Пълен релакс – комплексно обслужване на високо ниво за пълен релакс на място.

 

Предимства на района

Цигов чарк  е планински курорт. Намира се на югозападния бряг на язовир “Батак”, който е шестият по големина язовир в България. Той е на 7 км от град Ракитово и на 7 км от Батак, на 19 км от Велинград и на 43 км от Пазарджик. Курортът предлага възможности за лов и риболов, водни спортове и забавления, както и за зимния сезон ще бъде открита ски писта с всички съоръжения и оборудване за ски спорт.  Тишината и спокойствието на Цигов чарк са уникални възможности за всеки съвременен човек, решил да отдъхне сред природата, далеч от динамичното градско ежедневие.