Двойни стаи
Апартамента
Студиа
Вип Спа Студио

Хотелът разполага със:

 • Ораняем паркинг

 • Сейф на рецепцията

 • Интернет

 • Факс услуги

 • Копирни услуги

 • Трансфери

 • Таксиметрови услуги

 • Пране и гладене

 • Румсървис

 • Ютия на рецепцията

 • Събуждане по телефона

 • Багажно помещение

Разнообразна храна с отлично качество за всеки вкус

Ресторант

              Ресторантът е решен в класически стил с капацитет от 100 места, разположен в обособена зона. Има открита тераса с 30 места и тераса с 25 места. С неповторимата гледка към язовира това е любимо място за разпускане след разходка в планината, за разговор и напитка с приятели.

             В ресторанта може да се насладите на  разнообразно и богато меню, умело съчетаващо в себе си традиционна българска кухня и екзотични специалитети, удовлетворяващи всеки вкус.

             За познавачите има богата и пъстра колекция от вина. За доброто настроение ресторанта е озвучен с приятна музика.
              В близост до рецепцията има лоби бар с капацитет от 20 места, предлагащ възможност за освежаване с напитки, кафе и коктейли.

             В Конферентната зала на хотел Парадайс ще намерите много добри условия за провеждане на делови срещи, фирмени мероприятия, конференции, презентации, семинари и тийм билдинг програми. Тук е и идеалното място за разработване и обсъждане на вашите бизнес проекти. На участниците се предлагат  кафе-паузи и коктейли.

      Конферентната зала е с дневна светлина, климатизирана и е с капацитет 80 места. Има просторна тераса за дегустации и изложби. От нея се открива неповторима гледка към язовир Батак.
Залата разполага със съвременно техническо оборудване – мултимедия, флипчарт, екран, озвучителна система, високоскоростен интернет, лекторска катедра. В зависимост от вашите нужди и изисквания тя може да бъде подредена в различни конфигурации, съобразно характера на мероприятието и броя на участниците.

Конферентна зала

             Хотел Парадайс е разположен сред борова гора. За любителите на пешеходния туризъм са на разположение специални теренни пътеки  и еко пътеки с различна степен на натоварване. 

             В непосредствена близост е язовир Батак, около който има  отсечки  за джогинг с красива гледка към планината и езерото. Не далеч се намират язовирите  Малък Беглик, Голям Беглик, Широка Поляна, Доспат. Местността  е предпочитано място за велотуризъм, планински туризъм както от опитни планинари, така и от любители туристи. 

           На 14 км от хотела се намира пещера Снежанка – една от най- красивите пещери в България. 

           В село Дорково, на 14 км от комплекса се намира и Полиоценски парк, който представя находки от плиоцена, а в непосредствена близост до него е  крепост „Цепина”.  

           На 6 км е град Батак, където може да посетите Историческия музей, Балиновата къща и църквата „Света Неделя”

Развлечения

            Предимството на хотела е, че предлага възможност за почивка по всяко време на годината. Красивата природа, живописните гледки и близостта на язовир Батак правят Курортен комплекс Цигов чарк предпочитано място за почивка.
            

               За любителите на зимните спортове се предлага оборудвана ски писта в местността Юндола на 20 км. А през летния сезон във водите на язовира се ловят риби като шаран, сом, таранка, толстолоб, червеноперка, костур. В него се практикуват спортове като кану каяк, предлагат се разходки с моторна лодка, джет или рибарска лодка.

              Парка на хотела е  отлично поддържан и предлага спортна площадка за волейбол, баскетбол и други игри, както и просторни зелени площи за отмора.